A festa do Melindre non sería posible sen as catro casas reposteiras máis famosas de Melide: O Estilo, Casa Melchora, A Tahona e O Trisquel. Hoxe queremos renderlles homenaxe pola súa grande labor ao longo Ler máis…
Melindres, amendoados e ricos da Tahona de Melide lucirán a partir de agora o distintivo de Galicia Calidade, selo que certifica as excelentes características dos seus produtos. Tras recibir o galardón por parte da Ler máis…
Xa estamos en Nadal! As rúas énchense de luces e cores e os nenos (e os non tan nenos) esperan con ilusión a Papá Noel e os Reis Meigos, mentres os adultos afánanse en buscar Ler máis…
Agora que cambia a hora, o tempo vaise arrefriando e cada vez apetécennos máis as comidas calentiñas e con fundamento, as longas sobremesas e as tardes de cheminea, convidámosvos a utilizar os nosos melindres, amendoados Ler máis…
Se algo sabemos en Melide é que os embaixadores e embaixadoras da Festa do Melindre son unha figura clave para dar a coñecer os nosos doces. Para nós é un orgullo que tantas personalidades aceptasen Ler máis…
Os ricos son sen dúbida un dos elementos crave da gastronomía melidense. Un doce único que ten unha infinidade de historias e curiosidades asociadas e que converten a esta especie de galletas alongadas e puntiagudas Ler máis…
Concello de Melide considera un éxito a edición 2018 tanto en visitantes coma en impacto económico para a vila O gremio de repostaría tradicional cumpriron expectativas de ventas no fin de semana grande da Festa Ler máis…
Catorce embaixadores prometeron dar a coñecer e protexer as elaboracións que se exaltan na Festa do Melindre e da Repostaría Tradicional da Terra de Melide Melide, 13 de maio de 2018. Os irmáns xemelgos Torres, Ler máis…
Catorce embaixadores comprometeranse mañá a exaltar e conservar os doces típicos desta cita de interese turístico galego Melide, 12 de maio de 2018. A XXVII Festa do Melindre e da Repostaría Tradicional da Terra de Ler máis…
Os chefs xemelgos utilizaron melindres, amendoados e outro produtos de denominación de orixe galega para elaborar a súa mostra culinaria Melide, 12 de maio de 2018. Os doces melindenses e os produtos autóctonos de Galicia Ler máis…
Se continuas a usar este sitio aceptas o uso de cookies. máis información
Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.